Search
вторник 24 април 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Archives post

МИЛЕНКО, ОТКРИ ЗОШТО ГАЗДИТЕ НА КУРИР, РЕПУБЛИКА И АЛФА СЕ ОД УНГАРИЈА: Грујо и фамилијата украдените пари ги префрлија кај Орбан во Унгарија!!!

(ВИДЕО) ЧЛЕНОТ НА ИК НА ВМРО ДПМНЕ, СЛАВЕВСКИ: Нема што да се лутиме, и ние не...

ИЗВРШИТЕЛКАТА СЕ СИЛЕЛА НА НАШИОТ ИЗВОР ЌУТЕК ТРЕБА ЗА ВАКВИ БРЕ

Уште еднаш фала ви многу за објавениот текст господ да ве благослови еве ја...

Никола Груевски вработен во Телеком плата 5000 евра?

Nikola Gruevski e vraboten vo TELEKOM, taka e zaveden vo nivnoto interno knigovodstvo. Prima mesečna plata od 5.000 evra preku fantom...

Ве молам да го објавите ова за нотарката Жанета Пријевиќ во Битола Таа работи контра сите закони

Ве молам да го објавите ова за нотарката Жанета Пријевиќ во Битола Ви се...

НЕМА РАЗЛИКА МЕЃУ ТРЕНДО, МИЛЕНКО И ВАСКО ЕФТОВ: НАСЛОВ НА ОФФ НЕТ – НЕМА ДА ИЗГИНЕМЕ ОД КЛЕТИТЕ ШИПТАРИШТА?!?!

Македонија Министерство за транспорт и врски се оградува од чочекот...

Татко на Американска убавица со пиштол посакал убава матурска вечер на ќерка си и нејзиниот партнер

Во гостилницата „Тунел“ гостите ќе ги забавува бендот „Актор“

ФОКУС На сите боеми, од пред некој ден на располагање им стои и...

Јоце Панов ќе го промовира новиот албум во Дион

Поп пејачот Јоце Панов во четврток во 20 часот во Дион на кеј со свирка во...

Тоа е тунелот и автопатот за кој се кажуваше дека се правеле тешки криминали и дубари, така?

Лазар Ѓуров пред 13 минути ·  Тоа е тунелот и автопатот за кој се кажуваше...

АКТОР се извинува ако погрешно била разбрана прославата со жива музика во тунелот

Од грчката компанија АКТОР која ја градеше автопатската делница од Демир...