Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Ако се промени уставното име Македонци повеќе НЕМА да постојат!

loading...

Порано за време ДПМНЕ мислев дека агенции како Павел Шатев се опасни за Македонецот. Но сега знам дека тие биле мачкина кашлица. Еве вака денес агенции за перење мозок манипулираат со народот. Ова е веќе и болно да се гледа и болно да се чита. Но, очигледно им успева.

Успеале да смислат лажна кованица “промена на уставно име за меѓународна употреба”! Боже мили, што не ќе им се изроди во нивните болни умови!

Промена на уставното име за меѓународна употреба Е НЕМОЖНА!

Тоа е чиста лага!

Ако се промени уставното име Македонци повеќе НЕМА да постојат!

Во нормална држава ваква манипулација од страна на регистрирани агенции би се испитала од страна на УБК во делот на “нарушување на уставниот поредок”, а добар обвинител би им срочил и фина постапка. Ама во нормална!

loading...