Search
среда 17 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Ацо Кабранов подготвен за дуелот Заев – Мицкоски на 1ТВ ИАКО И ДВАЈЦАТА ЛИДЕРИ ОДБИВААТ ДА ОДАТ НАОВАА ТВ

Ацо Кабранов подготвен за дуелот Заев – Мицкоски на 1ТВ

Националната телевизија 1ТВ ги кани на тв дуел претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. За таа намена оваа телевизија е подготвена да ја даде целокупната човечка и техничка поддршка. Телевизијата ги поседува најсовремените стандарди кои овозможуваат организирање на специјално студио според европски и светски параметри.

Главниот и одговорен уредник Ацо Кабранов, искусен и долгодишен политички новинар ги повикува лидерите на двете најголеми партии во Студиото на 1ТВ да ги соочат ставовите за највачните прашања во државата.

1ТВ се обврзува да го организира дуелот согласно највисоките етички и професионалн новинарски стандарди водејќи сметка за рамноправно претставување.

loading...