Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Честито директоре, знаеме ние дека ова од злоба пишале бе ти си штедел и штедел и сега дошло доба да се купи, нели?

loading...

Ех Мацка. Прочачкај за Штип да видиш директорот од сдсм на затворот шо кола има. По еден месец функција

писмо

Фотографија на Vedrana Todorov.

loading...