Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Дали ако се договориме со Грција тогаш Турција ќе ни плесне вето?

loading...

Дали преговорите со Грција се комплет сјебани? Денес Заев рече договорени сме, ама Пази изјава денеска – за три работи сме договорени, ама трите несуштински???

Мислите на Заев онака му текна му се сони да иде кај Ердоган и да дава подршки? Јас мислам викнат е да му го кажат тоа Македонија добива вето овој пат од Турција оти после нашиот проблем Кипар е следечи.

Турција игра за Русија

Голема утакмица е ова сега
А Заев е потсојуз-подизведувач ниту дава ниту потпишува и прима фактури само извршува…
Дали ќе има лов на вештерки при неуспешни преговори или преговори со ваков тек? Ќе има.
П.С.СЕ ОВА Е ВО ПРАШАЛНА ФОРМА чичо Бејли чувме дека сте нервозен ве молиме не убивајте го гласникот ние само претпоставуваме.
Големата слика допрва иде…иде Дунав.

 

loading...