Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

ДОКАЗ ДЕКА САШЕ ПОЛИТИКО ПУШИ К..Ц ЗА 100 ЕВРА

loading...

еве колку вредам јас Саше Ивановски 100 че за толку лајам а ако се јави Марјан Забрчанец и гратис….

МЕРЦЕДЕС САКАМ

Ме боли кур
Кој како ќе збори
и каде…
Пари бре луѓе
Тоа ме мачи
Сакам да возам
Мерцедес
Ако мора некому
да му служам
И курац да му пушам
И газ да му лижам
И тоа ќе го направам
Јасен ли сум?!

Стихополитико
(empowered by Janis Joplin)

loading...