Search
петок 19 октомври 2018
  • :
  • :

ДОКТОР ЖАН МИТРЕВ: Бившата власт не ми дозволи да направам детска кардиохирургија, доведоа некакви лекари и оперираа 200 деца, но колку од нив се живи?!

Д-р Жан Митрев во Ноќно студио на Телма

Што значи престижниот JCI стандард, патот до успехот на д-р Жан Митрев, каква е состојбата со детската кардиохирургија во Македонија, како и за следните предизвици во работата на 🏛️ ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК… погледнете од разговорот на д-р Жан Митрев, гостин на Снежана Лупевска-Созен во Ноќно студио на ТЕЛМА.

Posted by ZAN MITREV on Mittwoch, 22. November 2017

loading...