Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Е ова се прави Македонки, мрснички, дебелки со големи газишта и вимиња до папок

loading...

Ако е некој послаб има шанси да се изгуби во вимињата на оваа лепотица

оваа сигурно се наведнала за да ја избриши прашината под кревет

јас еве само што станувам и затоа сум разбушавена

Нормално дека треба да ми се гледаат рамките од градникот како инаку ќе знаевте дека сум од Драчево

Срцка сакаш грав или компир манџа?

Уф ама е студено овде цела се наежив

Дај кажи ми дебел ли ми е газот? Не бе ич

Дали да ја носам како блуза или како фустанче ,што мислиш срцка

 

сликај побргу ќе паднам

каква фраерка сум значи ,кога ќе ја видат сликата има сите да полудат

секси мачка со целулит

Од каде ми се гаќите? Од Бит пазар бре

Е ова е веќе стварно мрснооо

сликај ме само во фаца

миличок гледај ме во очи кога ти зборувам

што убаво си седам ама ко ќе ми текне дека треба компир да садам е многу се нервирам

Немој срцка не се врти жити све

Дали газот ми е во форма на срце? Повеќе ми личи на тиква

Ја само пјевам ја само свирам …

А буууу

Дупенце

Уште малку па до колена

јас сум природна женска што се шета во природа

 

loading...