Search
недела 27 мај 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Фијат Цаноски овој пат ќерката ја вереше

Loading...

Фијат Цаноски овој пат ќерката ја вереше

Фијат Цановски сопственикот на иниверзитетот ФОН денеска ќерката ја вереше во неговиот дом во Струга.

Егзона Цаноска се вереше со Мехмед Џан од Скопје кој биле во љубовна врска една година.

Пред една недела како што знаете синот на Фиат,  Сефер Цановски правеше свадба во Истанбул со Сезен Баш германка со турско потекло.