Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

И сега што побогати сте со продадени две кисели млека, м?

loading...

Отвореното млеко е купено вчера и Натка го изеде до пола…,а не отвореното сабајле со тоа што се со иста дата-Рок на употреба 06. 03.2018…Потоа следи драма дома температура повраќање и се чудам од што за на крај да у видам дека ми е од киселото млеко, рокот со 06.03.2018 а купено на 11.03, сабајле мајка ми оди пак во Деби Маркет зима друго кисело млеко и следи иста прича Рок до 06.03.2018…. И сега што побогати сте со продадени две кисели млека, м? Без размислувајќи на последиците према другите! Мизерни сте!

Фотографија на Наташа Богдановска.

Фотографија на Наташа Богдановска.

loading...