Search
среда 20 јуни 2018
 • :
 • :
Најнови Вести

Кај нас нема стројници што тоа да повлекуемо од написи поврзани за директорот на Царина Ѓоко Танаскоски

Фотографија на MT internacional.

Кај нас нема стројници што тоа да повлекуемо од написи поврзани за директорот на Царина Ѓоко Танаскоски.Едно опшество за сите, ако сме го толчеле Грујо, Пешевски, Јанакиевски, Мијалков, зошто сега би му прогледувале низ прсти на Танасоски?

Танасоски наместо да ги џита другарите да се јавуваат у Доказ ,да барате кој ни е извор, нека испитаат у општина која е тоа Ана !

Ако швалерај није кривично дело, но да го запрашаме Танасоски:

 1. Која е неговата поврзаност со фирмата МТ Интернационал со седиште у Охрид?
 2. Дали тоа е таа фирма која пред 7 месецинивни камион е фатен у Подградец со 250 килограми Марихуана?
 3. Дали сопственикот на фирмата МТ Интернационал извесен Ивица Еракович истиот е секојдневен гостин у кабинет на директорот Танасоски?
  1. Што ги поврзуе Танаскоски и Еракович, дали е тоа нивното минато сос некоја кражба на легури у охридска Леарница , или бизнисот со марихуана од Албанију?

   

   

  Да живее швалерска Горна Република Македонија, Да живеат горно македонските власти. од инат нејќеме северна да е…

 4. ЛИНК ДО ФИРМИТЕ
loading...