Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Како што Доказм ви кажа: Боки потврди дека е газда на „Томато продукција“, уредник ќе биде Ацо Кабранов

loading...

Уште нешто Боки ќе ја снима програмата за 24 вести и тоа Доказм прв да ви каже….

линк до нашиот поранешен напис за неверните томи тука

Бојан Јовановски, познат како Боки 13, потврди дека ја купил „Томато продукција“.

“Да, вистина е и од неодамна веќе јас сум дел од тимот на Томато. Сега на големо работиме, па морам да кажам дека го спремаме и новото студио“, изјави  Бојан Јованосвки претседател на Меѓународен сојуз Скопје.

Предходно „Томато“ беше во сопственост на Бане Поповиќ.

„Томато Продукција“ до сега има раелизирано многу забвани емисии, спотови, концерти.

loading...