Search
понеделник 18 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Љубовните маки на Ујар Свежијот

На листата „наши омилени интернет ликови“ од денеска имаме нов фаворит – Ујар Свежиjот и неговата ненадминлива љубовна поезија. А животот, животот и понатаму продолжува, таканаречен – тивок убиец.