Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

МАКТЕЛ НЕ ШИРИ БРЕ ЛАГИ , ЕВЕ КОЈ Е НИЧЕ МАКЕДОН

loading...

Денес порталот „Мактелмк“повторно со избрзана и непроверена лажна вест.Сашо Иваноски ќе објави дека лицето Ниче Македон му бил прв братучед на Коце Трајаноски??? Дрг пат Иваноски ,тој што те брифира нека не те лажи,но за твое сознаније ,и сознаније на твоите брифери НИЧЕ МАКЕДОН МУ Е ЗЕТ ЗА СЕСТРА НА КОЦЕ ТРАЈАНОСКИ,или попластично да ти објаснам ,сестраму на Коце му е жена на Ниче Македон,за останато ,си има обвинители ,ако имат муда…

С.Денесовски

ohrid sky

loading...