Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Марин во Аеродром удри на уличните марули нема лабаво деќки

loading...

Смешки.
Овој Марин ветуваше сопирање на нови згради на секој чекор, па откога го избраа ги остави бизнисите на раат, а на крај зема да се бави со тезгите на сиромаштијата.

Отприлика, дромци, толку околу Марин.
Ви тргнал три марули од тротоари, али ќе продолжат да ве гушат зградурини.

loading...