Search
недела 27 мај 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Миленко: Дурловски нејќе у ИК кај Мицковски

Loading...

Игор Дурловски по излегување од Шутка бил молен и му било нудено да влезе во ИК на ВМРО ДПМНЕ.
Тој одбил да биде дел од оваа предавничка политика.
Респект маестро.
Голем респект.