Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА МУ ОБЈАВИ ВОЈНА НА ТУРБО ФОЛКОТ: Со 100 000е субвенции ќе се прават 25 концерти на кои ќе се носат светски рок, џез, поп и техно ѕвезди и бендови!

loading...

Авалон Продукција по повод 25 години постоење ќе прави 25 концерти. Побарале помош од владата за да донесат големи ѕвезди и добиле помош како дел од заложбата да се донесат големи ѕвезди а картите да бидат приступачни за нашиот стандард.

Тоа го објасни и менаџерот на Авалон, Бобан:

 

loading...