Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

МУДОМЕРАЧИ

loading...

Добро бе, друже Ацо… Разбирам јас се. Разбирам поддршка за Заев. Разбирам дека сега треба малку да се смири онаа работа околу Крамарска, иако тоа е неодбранливо, знаеш и самиот.
Ама човече, дај бе малку стил. Не ти личи бе, брат, само мудата на Заев да му ги мерите. Сфаќам дека таа будалетинката со која си фатил работа е опседнат со овој орган од телото, ама ти бре, Ацо, во интервјуто не спомнуваш муда. Па си можел да го замолиш шутракот насловот да го извлече од твојот исказ.
Вака, вие двајцата излеговте главните мудомерачи во државава.
Па дај, човече, внимавај малку на себе, внимавај на годините минати во новинарството, внимавај на нас кои те почитуваме, не си дозволувај вакво глупирање, аман!
Ова најдругарски, па ти разбери како сакаш…

Фотографија на Branko Geroski.

Фотографија на Branko Geroski.

Aco Kabranov vo moite odgovori ako ccitass se izvinuvam duri i za zborot jajca intervjuto e na negova molba na ccat ne e vtorizirano ednostavno prifativ da odgovoram sso mislam na aktuelni prassanja.. Muda i takvi izrazi ne e moj stil izborot taka da go spakuva naslovot e negov. Kramarska ne ja znam iskreno icc ama stvarno mi precci,pa ne ostana sama ona da mu sluzzi na rezzimot. Zossto ne bile glasni za mobingot ssto im go pravela toagass. Mozzebi gressam ama jas koga ne se soglasuvav si zaminuvav

Branko Geroski Aco Kabranov Те сфаќам јас, друже. Ти не спомнуваш муда, ама овој другар ти, гледаш, у уста ти ги става. Не личи на еден новинар со твое искуство да кажува дека некој (макар бил тоа и Заев) имал најголеми муда. Секој нормален ќе праша – а како ги измеривте? Мада, види чудо, најдов слика и стварно имало мудомерач.

Aco Kabranov ps nesakam i ne prifakjam da se zameruvam so tebe pa duri i za nslovot so koj si me poccestil deka sum mudomeracc

loading...