Search
петок 19 октомври 2018
  • :
  • :

МВР ги готви специјалците, Комитите на протест за името ќе има ли вечер нов 5 ти мај?

Врвот на МВР е вознемирен откако денесла навивачката група на Вардар повика на протест.

Во МВР се во тек подготовки за протестот кој се оценува како јавен собир од највисок ризик за чие што обезбедување ќе бидат кориатени повеќе специјални единици на полицијата.

loading...