Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Не е афера, еве ја вистинската причина зошто Аркан ја истрижал Цеца

loading...

Овој период доста често се споменува Цеца низ медиумите во Србија. После аферата со г0лите фотографии, сега српските медиуми објавија, зошто Аркан ја истрижал Цеца и која била вистинската причина за тоа.

Спред српските медиуми, како и изјави на очевидци, причината за тоа не била наводна афера со некој муслиман, како што се шпекулираше досега, туку Аркан ја фатил Цеца заедно со друга пејачка со која се дружеле како кнзумираат др0га.

Поради ова во напад на без, тој решил да ја казни на овој начин, со цел да ја затвори дома одреден период.

loading...