Search
среда 20 јуни 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

НЕ за промена на името не значи дека сум „вмрон“

Ако не сум за промена на името, не значи дека сум „вмрон“, „ретроградна сила“, „против интеграции“. Јас сум оној што беше против претходниот криминален и ненароден режим, кој сака влез во ЕУ и членство во НАТО.

loading...