Search
петок 19 октомври 2018
  • :
  • :

Несудени македонски двојки (ФОТО)

ЕВЕ КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДА НОВИОТ МАКЕДОНСКИ ПАСОШ

Ве потсетивме на светски познатите несудени двојки од 90-тите години на минатиот век, па редно е да се потсетиме и на нашите.

blagoja tatjana

Татјана Стојановска и Благоја Грујоски

kaliopi vasil

Калиопи и Васил Зафирчев

karolina grozdan

Каролина и Гроздан

kristijan marjana

Марјана Станојковска и Кристијан Стефановски

lila orce

Лила и Орце

nadica sergej

Надица Георгиева и Сергеј Варошлија

none riste

Ноне и Ристе Тевдовски

orce olga

Орце Камчев и Олга Костова

sanja gadza

Адријан Гаџа и Сања Николиќ

valentina jovan

Валентина Радуловиќ и Јохан Тарчуловски

brejk i dragana

Брејк и Драгана Јаневска

tomi i marija roe

Томи Стефановски и Марија Роје

vlatko i ana

Влатко Илиевски и Ана Стојановска

malenko i turundzieva

Александар Маленко и Сузана Турунџиева

malenko-so-fani-i-zugic

Маленко и Жугиќ

malenko fani

Маленко и Фани

dule i sanda

Дуле и Санда

jovan i ivana

Јован Јованов и Иванна

eva i garo

Гаро Тавитјан и Ева Нединковска

Помеѓу двојките за кои во ова кратко време не успеавме да пронајдеме фотографии се Тијана Дапчевиќ, тогаш Тодевска и Виктор Петров-Викса, Јован Јованов и водителката Миа Костова, Тања Кочовска и Владимир Ендровски-Љац, Раде Врчаковски-Врчак и манкенката Маја Лазаровска, Лила Филиповска и ракометарот Дејан Пецаковски, Верица Каранфиловска и ракометарот Младен Ракчевиќ…

loading...