Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Пропадна и третиот обид за одлука за екстрадиција на Грујевски и Бошковски, ajде сега скришум вратете пасошот на Сашо знаеме дека сте во коалиција

loading...

По трет пат се одложи рочиштето за екстрадиција на поранешниот началник во УБК Горан Грујевски и неговиот колега Никола Бошковски во грчкиот суд.

Неколку часа зад затворени врати се одржуваше расправа, за на крајот рочиштето да се одложи поради наведени правни прашања.

Нареден датум за одржување на рочиште е 26 април и тоа  повторно зад затворени врати по барање на адвокатите. Обично, ваквите рочишта се јавни.

loading...