Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

РАДМИЛА, ЖЕНО ТИ СИ ЗАКОН У ОВАА ДРЖАВА ЖИМИ СЕ!

loading...

Продолжува поддршката од Шведска во реализацијата на зацртаните реформи во Македонија. Средба со генералната директорка на Шведската агенција за меѓународна развојна соработка Керин Јамтин и амбасадорот Матс Стафансон

Фотографија на Radmila Sekerinska.

Фотографија на Radmila Sekerinska.

loading...