Search
петок 19 октомври 2018
  • :
  • :

Синот на реисот станал член на УО на ЈСП со предлог на ДУИ?! Жарко бе нели ДУИ не ти чинеше машалаа

Во врска со синот на поглаварот на ИВЗ Зуер Реџепи, кој се уште зема плата како Управник на СИУ Медреса Иса Бег Кондово, Зуер Реџепи,

Според наши извори,
на Управниот одбор на ЈСП „Скопје” – е со предлог на ДУИ, испаѓа дека злоупотребувал ИВЗ и Медресата … за ваква услуга
loading...