Search
петок 19 октомври 2018
  • :
  • :

Сите што сте за Северна Македонија бугаркава е спремна да ви се даде…на фотографии +18

Дозволено да гледаат само подржувачите на новото име на државата

Инаку Стела изјави дека го подржува новото македонско име и звучело секси, а имала желба да го ЛЕГНЕ македонскиот премиер и прописно да го ИЗМАСИРА…

Проект на Владата на СРМ ако не се буните за новото име ќе гледате вакви бугарки секој ден

loading...