Search
среда 17 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

УБИЕНИ ХОЛИСТИЧКИ ДОКТОРИ, КОИ ОТКРИЛЕ КАНЦЕРОГЕН ЕНЗИМ КОЈ СЕ ДОДАВА ВО ВАКЦИНИТЕ

Холистички лекари биле убиени, откако откриле преку своите истражувања дека ензимски протеин Нагалаза, намерно се вбризгува во човечкото тело, преку имунизацијата или вакцинација на населението пренесува snopes.com.

Убиените лекари сметале дека на секој еден од нас ни се вбризгува ензимот Нагалаза со цел да се намали работата на нашиот имунитетот. Истиот овој ензим произведува клетки на рак и вирус, а само единката, односно човекот со најдобри гени може да преживее!

Ваквиот ензим го блокира производството на GcMAD протеинот, со што се спречува имунолошкиот систем да си ја работи својата работа.

Доктор Џеф Брадстриит верува дека ензимот Нагалаза кој го откриле тој и доктор Гонзалес, се вбризгува во телото за време на вакцинирањето.

„Во последните неколку месеци од својот живот, доктор Брадстриит станал заинтересиран за Нагалаза, кој тој го опишува како ензим кој продуцира клетки на рак и вирус. Тој мисли дека малку е веројатно тоа што децата со аутизам имаат недиагностициран рак.

Овој ензим ја отстранува природната способност на телото да ги уништи клетките на рак.

Енизмот Нагалаза е протеин кој е пронајден во големи концентрации кај аутистичните деца.

И тие го ставаат тој ензим во нашите вакцини!!!

Тој го спречува телото со помош на витаминот Д, да се бори против ракот и да го спречи аутизмот.

Ензимот Нагалаза го онеспособува имунолошкиот систем. Исто така е познато дека предизвикува дијабетис тип 2.

Во основа, сите лекари кои го откриле ова, се убиени, затоа што го откриле лекот за рак, или за успешно лечење на аутизмот. Тие биле ликвидирани, затоа што преку истражувањата докажале дека вакцаината која тие ја вбризгуваат во нашите деца, предизвикува заболување од рак и криза со висока стапка на аутизам.

И тоа е очигледно направено свесно и намерно. Докторите кои биле убиени биле подготвени да излезат во јавноста со информации.

Депопулацијата накратко се практикува на таков начин, што најпрво се става отров во вакцините, а потоа се спроведува закон, дека сите деца мораат да бидат вакцинирани, за да одат во школо. Тоа е тој метод на бавна смрт.

Тие мислат дека е фер само најсилниот да преживее. Само најдобрите гени да преживеат?

Доктор Тед Броер сето ова го разоткрива во видеото.

loading...