Search
понеделник 18 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

УШТЕ КУРТОНОТ ОД ГРУЕВЦИ НЕ ГО ИЗВАДИЛЕ, ПОЧНАА ДА ПУШАТ НА ДРУГО МЕСТО: Сителовци си најдоа нова тезга, и тоа црната чума која ја плукаа 10 години!

ТАЈМ МАГАЗИН ГИ ПРОГЛАСИ ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА СИТЕ ЖЕНИ КОИ СЕ ЖРТВИ НА СИЛУВАЊЕ И МАЛТРЕТИРАЊЕ ВО ХОЛИВУД А КОИ ИМАА ХРАБРОСТ ДА ПРОЗБОРАТ ЗА ТОА ВО ЈАВНОСТ!