Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

ВИДЕО: Како да проверите дали е враќана километражата на автомобилот!!!

loading...

Општо познато е дека има начин да се врати километражата на возилата, но има и паметни луѓе кои знаат да ја проверат километражата според многубројните сензори на современите возила.

loading...