Search
среда 17 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

(ВИДЕО) МИЛА ЦАРОВСКА НА ТЕЛМА: Ако некој бизнисмен побара од вработените да му вратат на рака дел од плата, веднаш да пријават во полиција, тоа е кривично дело и за тоа се оди во затвор! А јас трескамглупости кој смее да пријави?

Кад Мила прича глупости…

– Ретка е појавата на злоупотреба на законот за минимална плата, и јас апелирам до вработените да пријават во полиција ако некој газда им побара поврат на дел од платата. Тоа е кривично дело и за тоа се оди во затвор!

Мила Царовска на Телма.

Линк до видеото овде.

loading...