Search
понеделник 18 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

(Видео) Пожарот во Калифорнија голта имоти и на богаташи страшно

(Видео) Пожарот во Калифорнија голта имоти и на богаташи

Голем пожар голта сè пред себе во Јужна Калифорнија. Од час на час ситуацијата се влошува и на ново место се појавуваат разорни пламени јазици.

Над илјада луѓе се евакуирани, стотици домови се уништени, а пожарот се приближува и кон Лос Анџелес. Сликите и видеата објавени на социјалните мрежи најдобро ги доловуваат раземерите на оваа катастрофа.

Со камера од мобилен телефон направено е видео од обид за спасување младенче од див зајак, кое било заробено во пожарот.

видео тука