Search
среда 17 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

(ВИДЕО ТЕЛМА) Ова е човекот кој една година 24/7 по наредба на Чавков се обидувал да го намести Заев за поткуп, иако Заев пред тоа го спасил животот на син му

Синот на Иван Николов пред десетина години заглавил во Дубаи поради мала количина на дрога за што во Дубаи се лежи доживотен затвор.

Заев се отепал од фаќање врски по разни амбасади за да го спаси.

Години потоа, Николов по наредба на Чавков речиси цела година се обидувал да го намести Заев, го снимал со камери, одел на безброј средби, 24/7 се мачел да го намести за да скапе во затвор.

 

 

loading...