Search
понеделник 18 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА ЈА НАПУШТИ СЕДНИЦАТА ВО ЗНАК НА ПРОТЕСТ

Во знак на протест поради притворањето на 36 лица за упадот во Собранието на Република Македонија кој се случи на 27 април годинава, ВМРО-ДПМНЕ денеска ја напушти седницата на Советот на општина Струмица.