Search
сабота 17 ноември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Заев бе другарче, тепих сред нива? На кај одиш друже, тие во организација ја би ги обесил

loading...

Од денешното закројување во Неготинско тепих среде нива…Па убав наш Премиере ти нели си земјоделец не разбирам искрено…

loading...