Search
понеделник 18 декември 2017
  • :
  • :
Најнови Вести

Здравството во рацете на СДСМ?!

Од неофицијални информации од партискиот врв на СДСМ дознаваме дека е постигнат договор помеѓу Алијанса за Абанците и СДСМ каде што Вицепремиерското место го добива Алијанса за Албанците, а Здрвството конечно после долго време е во рацете на СДСМ.

Најсериозни кандидати за министер за здравтсво е актуелниот Заменик министер за здравство Д-р Гоце Чакаровски и Неврохирургот и Советник на Премиерот д-р Венко Филипче.

Се очекува до крајот на неделава да биде најзачен новиот министер.