Search
вторник 18 декември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Зоофиличарите ,кодошите Миленко и Чилиманов ,го јадоа стапот од Грујо, на ред е да го јадат и дебело од некој од народот!

loading...

До кодошот на Синиша А.забегани  Цветин Чилиманов и до неговото козарче Миленко Неделковски, да оние двајца кој се страсни обожаватели на Анимал секс,изопачени створејна, во врска нивниот денежен ФБ – Статус , секако дека ќе им одговорам јавно .

Да бре кодошу Цветине Чилиманов , да , јас бев тој кој прв крена глас против Вас изопачените створејна ! Си се погледнал во огледало бре Цветин, само на Прч личиш и на ништо повеќе. Да, да, Цветине , се искина од кодошење и пишување на дописи до Алексоски и АР , за да им направиш такво Фелацио, за да те вдомат во кабинет на јеботе претседател Фикус?!

Цветин , сега можеш само на Козичката Миленко ,еден на друг да си правите Фелацио,за да ви биде полесна бедата! Еј, Миленко , ако си заборавил дужиш пари од 1999 година , до пред една година ти дадоа обезбедување да не те плескаат каде ќе стигнат , зошто должиш премногу .Патем да не му даде ти Миленко на Чилиманов фалс виза за Америка? Козарче ,длабок е океанот.

Да бре глупаци , ние барем имавме храборост да се спротиставиме на злото кое некој ваш довчерашен крими пајташ сакаше да го наметне врз новинарите.Нашето демопкратско право , ние чесните, доблесните , го направивме, за разлика од Вас развратниците кој само му го дудлавте на Грујо и му кажувавте како неговиот патљак е поголем од споменикот на Александар.Е сега ,тој патљак ќе го примаате и двајцата.

С.Денесовски

линк

loading...